A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
dégorgement
Befejeztük a Borbál pezsgőjét és Champagne-nyal vitáztunk
Fontos a degorzsálás dátuma?
Mikor kell degorzsálni egy pezsgőt? Mennyi idővel a degorzsálás után érdemes felnyitni egy pezsgőt? Fontos tudnunk, hogy mikor degorzsálták adott tételt? Egyáltalán mi a fene is az a degorzsálás?
Degorzsálás
Dégorgement
A hagyományos pezsgőkészítési folyamat (méthode traditionelle) egyik legutolsó, elhagyhatatlan fázisa.
Expedíciós likőr, dozázs
Liqueur d'expédition, dosage
A hagyományos pezsgőkészítési folyamat (méthode traditionelle) során használt "koktél", amelyet a folyamat utolsó szakaszában adnak az italhoz.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás