A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
friuli venezia giulia
Mit igyunk az évjáratból? 2. rész
2008. – Olaszország
Ahogy közeledik a nyár és a szabadságok időszaka, bizonyára egyre többen jutnak dűlőre az ügyben, hol pihenjék ki az év fáradalmait az idén. Szívesen utazunk Olaszországba, hizsen más nemzetek fiaihoz hasonlóan ránk is mély hatást tesz életfelfogásuk, tengerpartjaik, pizzáik és persze nem utolsó sorban boraik. Tegnap elkezdett cikkünkben a legutolsó évjáratot elemezzük tartományról tartományra.
Friuli-Venezia-Giulia
Friuli-Venezia-Giulia és az ő spárgája
A gyomrunkon át akarnak meghódítani minket
2009. március 14-én Graz után Budapesten rendezték meg az Asparagus 2009. magyar spárgavacsoráját. Az olasz séfek által összeállított és elkészített menü különlegessége volt, hogy mind a különböző vendégváró falatok, mind az ötfogásos menü minden tagja – beleértve a desszertet is - a spárgára épült. Az esemény célja, hogy egyik legjellemzőbb mezőgazdasági termékén, a spárgán keresztül népszerűsítse Itália Friuli-Venezia-Giulia tartományát.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás