A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
hideg
Mi az az izé a borospalack alján?
A jóság jele
Mindenki találkozott már kiválásokkal, vagyis azokkal a kis lepedéknek tűnő darabkákkal a borospalackokban. Mik ezek?
A cabernet franc kivételt jelent
Ralf Wassmann a villányi franc-ról
100% franc, 100% Villány. Ezzel a gondolattal kívánják a villányi borászok felhívni a figyelmet a cabernet franc-nal való szoros kapcsolatukra. Bár hazánkban a cabernet franc immár több évtizede jól csengő fajtanév a nagyobb súlycsoportba sorolható vörösborok kedvelőinek körében, érdemes tudni, hogy a nemzetközi borvilágban sokan még mindig a cabernet sauvignon kistestvéreként tekintenek rá. A fajta sokaknak okozott már meglepetést, közöttük Wassmannéknak is. Ralf Wassmann nyilatkozott a Vinoportnak.
Mégsem lettem mozdonyvezető
Bakó Ambrus válaszolt 1. rész
Mikor leültünk a teraszra, még nem tudtuk: szerencsés döntés volt, hogy a Bakó Ambrussal tervezett beszélgetés utánra már nem terveztünk semmi. Ott ébredtünk rá, hogy Ambrus átgondoltan kezeli életének összefüggéseit, így ha a tudatosan és elszántan felépített életpálya megismerésére törekszünk, arra rá kell szánni az időt. Mi megtettük, és ennek eredményét több részben olvashatják a Badacsonyi borvidék egy különösen érdekes, új arca iránt érdeklődő borkedvelők.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás