A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
méhész
Mitől lesz jó a méz?
Czédulás István bioméhész válaszolt
A szentendrei Skanzenben tartott Borünnepre nemcsak a borászok miatt érdemes ellátogatni, hanem a többi kiállító felfedezése végett is. Mi ez alkalommal a Slow Food Magyarország szervezetének portáján kóstoltató és diskuráló Czédulás Istvánnal beszélgettünk, aki méhészetet vezet. Többek között arra voltunk kíváncsiak, mitől lesz bio egy méz?
Mézengúz Vizsolyban 2. rész
Amikor a méhek a főhősök
Egy ifjú méhészmester történetével ismerkedhettünk meg az előző részben, azonban most átveszik a főszerepet tőle a bogarai, vagyis a méhek. Ahogyan már oly sokszor olvasható volt hasábjainkon egy-egy borász megszállottsága, munkaszeretete, olyan lelkesedéssel találtuk magunkat szemben, amikor Molnár Gergely a méhek életéről és munkájáról kezdett mesélni. Érdemes megismerkedni minden mézkedvelőnek e kis élőlényekkel, ha nem is testközelből, de meglátni azt, hogy a kanalunkra kerülő aranyló édesítőszer mekkora munka árán jön létre.
Mézengúz Vizsolyban 1. rész
Hazánk legfiatalabb méhészmestere
Az ország északi részének egy kicsiny falujában találkoztunk vele. Mindannyiunkat meglepett fiatal kora. Egy nagyvárosi srácnak tűnt, aki egy vidéki ház otthonosan berendezett, meleg szobájában várt ránk. Kora ellenére már elnyerte a méhészek igen rangos díját, 2008-ban ő lett az Év méhésze. A helyszín Vizsoly, a riportunk alanya Molnár Gergely, a Molnár Méhészet tulajdonosa. Témánk pedig mi más is lehetne, mint a méz.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás