A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
magnum
A nagyobb jobb? A magnum-hatás bizonyítása Essi Avellan Master of Wine mesterkurzusán
„Egy champagne az mindig magnum”
Egy egyedülálló „finn” kurzus tanulságai
Essi Avellan, a finn Master of Wine a világ egyik legelismertebb pezsgőszakértője, tagja a Tom Stevenson által alapított Champagne & Sparkling Wine World Championships zsűrijének. Szemlátomást kimeríthetetlen tudása és tapasztalata van, a szakma is elismeri kivételes memóriáját és következetes kóstolási erényeit. Ebből mutatott kóstolóval nyomatékosított ízelítőt szűk másfél órában a Winelovers Grandon.
Nem kérdés, a nagyobb jobb!
Pezsgőt magnum palackból
A Forma 1-es versenyek utáni pezsgőlocsolásnál legalább akkorák a palackok, mint a trófea. A méreten túl is többet tudnak a magnumok?
Borjour Magnumon jártunk
Sokszínű borkínálat
Az év eleji időszak legnagyobb beltéri borfesztiválját immár második éve a Késői Szüret csapata rendezi a jól csengő Borjour Magnum néven. Idén, 2011. február 19-én az ELTE Kongresszusi Központ Gömb Aulája adott helyet a rendezvénynek. A szervezők a tavalyi Borjour Gála negatív visszajelzéseiből okulva, idén mindent megtettek, hogy a vendégek jól érezzék magukat. A helyszínt nem egy terembe korlátozták, hanem a több mint 80 borász 3 szinten, jól megközelíthetően kínálta a borait.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás