A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
mexikó
Vigyázzunk, hogy (t)eszünk külföldön! 2. rész
Étkezési etikett a világ körül
Milyen az evőeszköz Thaiföldön, mi az ételek helyes sorrendje Egyiptomban, melyik kezét ne használja Indiában?
Csokoládékultúrát teremtett
Szántó Tibort kérdeztük 1. rész
Talán csak a december eleji és a húsvéti időszakban kerül olyan gyakran szóba a csokoládé, mint február közepén. Szerencsére ezek a mostani hetek kevésbé terheltek az igen alacsony beltartalmi értékekkel bíró csokoládéfiguráktól – hiszen a szíveket nem lehet nyúl vagy Mikulás formájúra csomagolni –, mégis érdemes elidőzni a gondolaton: mitől lesz igazán különleges egy tábla csokoládé vagy egy bonbon? A kérdés kapcsán egy hazai kulcsfigurához, Szántó Tiborhoz fordultunk, akivel áttekintettük, hogy hogyan lett belőle csokoládékészítő, és milyen elveknek megfelelően végzi napi munkáját.
Tíz tudnivaló a tequiláról
Mexikóiak dolgoztak Eger „szent hegyén”
Fiesta a Nagy-Egeden
Májusban különleges csapat érkezett Egerbe. Nem mintha még sosem jártak volna mexikóiak a borvidéken, de az talán valószínű, hogy eddig nem dolgozni jöttek. 2008. májusában aztán egy hat fős brigád a Monarchia Winery nagy-egedi és noszvaji szőlőinek átoltásába fogott. Az általuk használt technológia főleg az Új-Világ bortermő területein terjedt el, itt, Európában kevésbe használt, így nem véletlen, hogy nagy érdeklődést keltett a kis csapat.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás