A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
vince kiadó
A pasta, az espresso és az aceto balsamico országa
Olasz Kulinária
A Vince Kiadó ismét leszedett a polcról egy újabb Kulinária sorozat darabot. Így Olaszország gazdag gasztronómiai világába és történetébe kaphatunk betekintést a már szinte kódexnek számító Olasz Kulinária kötettel. A jól megszokott képes beszámolók, ételfotók, hangulatképek, no és az olasz receptek végeláthatatlan sora határozzák meg a könyvet, amelyet Claudia Piras írt és szerkesztett.
Francia kulinária
Alapanyagok, receptek, borok
Mi a közös a világ legnagyobb presztízzsel bíró pezsgője és a sertésláb között, mi köti össze a sauvignon blanc archetípusát a pralinéval, és hogyan juthatunk el a kifürkészhetetlen pinot noir-tól a mustárig? A válasz nem is olyan szövevényes, mint elsőre gondolnánk, hiszen csak az adott francia régió gasztronómiai értékeit kell hozzárendelnünk a már sokszor emlegetett borokhoz. Mit rejtenek tehát Franciaország legismertebb borvidékei a szőlők áldásán túl?
Kulináris örömök?
Spanyol kulinária
Egy olyan könyv jelent meg Spanyolország gasztronómiai szépségeiről, amely minden kulináris élvezetekre adó olvasó polcán kötelező darab kellene, hogy legyen! Hisz lehet a napfény, a riviéra, a Sangria, a Sagra de Familia, a salsa, Santiago de Compostela zarándokútja, vagy épp a paella, ami ehhez a mediterrán országhoz köti a turistát, azonban számos ínycsiklandozó kaland felfedezésre vár még. Ehhez pedig vegyük segítségül a Vince kiadó legújabb üdvöskéjét: a Spanyol kulináriát!
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás