A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Egy szerkesztőség kedvenc cikkei

Vino Top 2016

2016-12-27 | Vinoport


Egy szerkesztőség kedvenc cikkei

Miután kilistáztuk, melyek voltak olvasóink kedvenc cikkei idén (vagy legalábbis melyekre kattintottak legtöbben), most a személyes kedvenceinket ajánljuk az ünnepi időtöltéshez!

A 100 legjobb magyar bor magazin teljes cikkei

Idén először a Winelovers neve alatt mi készítettük el A 100 legjobb magyar bor magazint, így a lapban rövidebb formában megjelent cikkek teljes terjedelmükben a Vinoportra kerülhettek fel. Hosszú, komoly, taralmas szakmai anyagok, amelyekre örömmel gondolunk.

A Top 100 gasztronómia témájú cikkei

A Costes-sorozat

Idén elindult Gasztro rovatunk, és ennek középpontjába elsőként a méltán hírás Costes, valamint Costes Downtown került. Mindegyik interjút nagy élmény volt elkészíteni – reméljük, hasonlóan izgalmas olvasni is!

A Kerülőutak projekt

Hogy lehet igazán megismerni egy vidéket? Alaposan be kell járni – sokszor kerülőutakon keresztül – meg kell kóstolni a helyi levegőt, ételeket és italokat, és ami még fontosabb: meg kell hallgatni az ott élőket. Erről szól a Kerülőutak projekt, a Borászportál és a Vinoport közös túrasorozata. A térkép egyes pontjaira kattintva Ön előtt is kirajzolódik egy ország fejlődő borkultúrája. Bármelyik epizódot szívesen ajánljuk.

 

 Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!