A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Első gasztropartnerünk az ötödik Michelin-csillagos!

Costes Downtown

2016-03-09 | Vinoport


Első gasztropartnerünk az ötödik Michelin-csillagos!

A Costes Downtown az ötödik hazai Michelin-csillagos étterem, egyben a Vinoport Gasztro rovatának első hivatalos, egész éves partnere.


 

Ma jelent meg a 2016-os Michelin Kalauz, a Main Cities of Europe. A kiadvány 44 európai nagyváros, köztük Budapest legjobb éttermeit tartalmazza, Magyarországról újonnan került be egy csillaggal a Costes Downtown – írja az Index

 

Magyarországnak eddig négy Michelin-csillagos étterme volt, a Tanti, a Costes, az Onyx, és a Borkonyha. A Costes Downtown csak tavaly nyitott, és akkor a tulajdonos, Gerendai Károly egyértelműen célnak nevezte meg a Michelin-csillagot. A Dining Guide-nak adott interjúja alapján attól sem tartott, hogy a Ráday utcai Costes emiatt elveszti korábban megszerzett minősítését, sőt, mint mondta, ennél nagyobb az esély arra, hogy újat szerez az előző mellé. Gerendait most mégis meglepte, hogy a Downtownnal ilyen gyorsan eredményt értek el. A frissen díjazott étterem séfjei: Tischler Petra, Tiago Sabarigo és Palágyi Eszter.

 

Az már csak a véletlen műve, hogy a Vinoport Gasztro rovatának első interjúját éppen a Costes Downtownban, a hely tulajdonosával készítjük jövő héten, illetve hogy a rovat első hivatalos partnere az ötödik hazai Michelin-csillagos étterem. Így aztán olvasóink egész évben nyomon követhetik majd az étterem körül zajló izgalmas eseményeket – de a bor, természetesen, ez esetben is marad majd fókuszban!

 

 

 

 

 Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!