Borkollégium: Bevezetés a Borkóstolásba
Budapest, Borkollégium
A borokkal most ismerkedők számára a legjobb, ha valóban az alapoktól indulnak el. Képzésünkön a résztvevők bepillantást nyerhetnek a borral kapcsolatos legfontosabb témákba, és egyebek mellett a következő kérdésekre kaphatnak választ: hogy készül a bor? Melyek a fő szőlőfajták? Mitől különböznek a borok? Hogyan érdemes kóstolni? Melyik borhoz milyen étel illik? Akik szeretnének a társaságban hozzászólni a beszélgetéshez, szeretnének fogódzót kapni a borválasztáshoz mind a boltban, mind az étteremben, azok számára kiváló segítséget nyújt egynapos kurzusunk.
Tematika
Bortípusok (2 óra)
Szőlőfajták (2 óra)
Bor és gasztronómia (2 óra)
Egyéb információk
Képzési napok: intenzív 1, jellemzően szombat vagy vasárnap, 9.00-18.00 óra között
Tanórák száma (60 perc): 8
Kóstolt italok száma: 12
Javasolt felkészülési óra: nincs
Tananyag: Bevezetés a borkóstolásba (jegyzet)
Tananyag oldalszáma: 50
Magyar tananyag díja: 1.490 Ft (jegyzet)
Magyar vizsga és oklevél díja: ingyenes
Vizsga
Tandíj
Kedvezményes ár: 14.900 Ft + ÁFA, amennyiben a tanfolyam kezdete előtt 15 naptári nappal megtörténik a befizetés, illetve megérkezik az átutalás az iskola bankszámlájára.
Teljes ár: 16.900 Ft + ÁFA, amennyiben a tanfolyam kezdetétől 15 napon belül történik a befizetés.
Jelentkezés
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!