A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Az év legolvasottabb cikkei a Vinoporton

Sok-sok meglepetés

2019-12-29 | Vinoport


Az év legolvasottabb cikkei a Vinoporton

2019 eseménydús boros év van, ez jól látszik a szokásos év végi válogatásunk sokszínűségén. Az itt listába szedett cikkek mit sem veszítettek aktualitásukból.


6. helyezett

 

Több mint 100 boros rendezvénnyel a háta mögött a Winelovers 2019-ben eddig ismeretlen vizekre evezett, egy új, különleges rendezvénysorozatot indított hagyományteremtő céllal. Az ezt beharangozó cikk az egyik legolvasottabb volt az évben, a megvalósult kóstoló pedig telt házzal futott. És hogy melyik is volt az? Kiderül az eredeti cikkből.

 

 

5. helyezett

 

Az, hogy egyszerűen szájról szájra terjed a jó híre, vagy egy jól kigondolt marketing koncepciónak köszönhetően marad versenyképes egy adott borászat, sok mindentől függ. Az év 5. legnépszerűbb írásában elárultuk, mi kell a sikerhez.

 

4. helyezett

 

A Villányi Borzsongás programsorozat keretében Füle Lídia munkatársunk egy exkluzív borvacsorán vett részt, ahol a Csányi Pincészet vezérigazgatója, Romsics László az est házigazdájaként a pincészet bortárából egy izgalmas cabernet franc vertikális kóstolót állított össze. Az élménybeszámoló (szinte) tökéletesen visszaadta a vacsora hangulatát, nem csoda, hogy olvasóink nagyon szerették.

 

3. helyezett

 

Az Y generáció fenekestül felforgatja a borpiacot, az igényeikre reagálva egyre inkább elterjedőben vannak az alkoholmentes borok és moktélok. Az erről készült írás sok tanulsággal szolgálhat az ágazat hazai szereplőinek is, ha sikeresek akarnak maradni.

 

2. helyezett

 

Ferenczi Csilla kolléganőnk a Holdvölgy pincészet exkluzív kóstolóján járt, ahol végre az is kiderült, elődeink évszázadokkal ezelőtt miért írták fel receptre és miért árulták patikában a tokaji aszút.

 

1. helyezett

 

A 2019-es, 14. Magyar Borok Bálján a hazai sommelier szakma krémje szolgálta fel a borokat az illusztris vendégeknek. Az év legolvasottabb Vinoportos írásában belestünk a kulisszák mögé, megismerkedtünk a csapattal, amelynek tagjai azt is elárulták, mit jelent számukra, hogy részt vehetnek a legexkluzívabb boros rendezvényen. 

 

Jöjjön el, legyen egy felejthetetlen élményben része 2020. február 15-én, a 15. Magyar Borok Bálján! Kattintson a részletekért!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!