A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Egy még mindig aktuális felhívás leuralta nálunk a júliust

A hónap legolvasottabb cikkei

2020-07-31 | Vinoport


Egy még mindig aktuális felhívás leuralta nálunk a júliust

További témák a havi toplistán: csillagavatás, cabernet franc, éremhalmozás, szaglás.


A hónap legolvasottabb cikke az a felhívásunk lett, amiben rendezvényszervezőt keresünk a Winelovers kóstolókhoz. Úgy tűnik, sokakat érdekel a lehetőség. Csak bátorítani tudunk mindenkit a jelentkezésre, mert tényleg egy álom boros melóról van szó.

 

 

Idén negyedik alkalommal került megrendezésre Lengyelországban az International Rosé Championship, ahonnan a magyar borok összesen egy arany- és három ezüstérmet hoztak haza.

 

COVID-dal kapcsolatos kutatásnak indult, az eredmény végül sokkal többet mondott el általában az emberi szaglásról. A felfedezésnek a borászok biztosan nem fognak örülni.

 

Június 26-án este Áts Károlyt választották a Borászok Borászának, így ő kaphatta a 14. csillagot a Bazilika előtti sétányon. Az ünnepélyes letételről ebben a cikkben írtunk.

 

A tervek szerint 2021-ben Villányban rendezik meg a világ első cabernet franc versenyét, a Franc Du Monde-ot. Ennek apropóján bemutattuk a fajta hazai történetét, azt, hogy hogyan lett egy egykor mellőzött fajtából mára az egyik borvidékünk húzóterméke.

 Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!