A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Ezek voltak a legolvasottabb cikkeink 2018-ban

Életműdíj, Master of Wine, bor és a testsúly

2018-12-31 | Vinoport


Ezek voltak a legolvasottabb cikkeink 2018-ban

Alábbi összeállításunkban összegyűjtöttük azt az 5 cikket, amit olvasóink 2018-ban a legjobban szerettek.


Változatos képet mutatnak az év legolvasottabb írásai. Található közöttük szakmai cikk, ismeretterjesztő interjú és a bor egészségügyi hatásait boncolgató írás is. Íme az év 5 legolvasottabb Vinoport cikke.

 

 

A Magyar Bor Akadémia 2017 áprilisában döntött arról, hogy a magyar bor ügyének egy életen át tartó kiemelkedő szolgálata elismeréseként Életműdíjat alapít. A díjat 2018-ban egy villányi borász kapta, akinek a családja 1746 óta foglalkozik szőlőtermesztéssel és borkészítéssel.

 

Februárban a Külgazdasági és Külügyminisztérium kiválasztotta azt a 30 bort illetve pezsgőt, amelyeket a külképviseletek rendezvényein és fogadásain fognak felszolgálni.

 

Szeptemberben jelent meg első ízben a Winelovers 100 – a 100 legjobb magyar bor kiadvány, ami az év legjobb magyar borait gyűjti össze. A nemzetközi borakadémikusokból álló zsürit Caroline Gilby Master of Wine vezette. A tesztet megelőző interjúban elmesélte legemlékezetesebb magyarországi élményét illetve a magyar borokról alkotott véleményét is megosztotta velünk.

 

„A világhírű magyar bor csak hazánkban létezik” – hangzott el a májusban a Budapesti Gazdasági Egyetemen megrendezett Nemzetközi Bormarketing Akadémia előadásán. Szakemberek értekeztek a magyar bor helyzetéről, rengeteg tanulságos gondolat fogalmazódott meg.

 

Már-már tudományos alaposságú cikkben számoltunk be arról, melyik alkoholfajta mennyi kalóriát tartalmaz. Tippeket is adtunk arra vonatkozóan, hogyan tudjuk kordában tartani úgy a testsúlyunkat, hogy közben ne kelljen teljesen lemondani az italozás élvezetéről.Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!