A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Ismét bebizonyosodott, ha valami történik Tokajban, arra mindenki felkapja a fejét

Legnépszerűbb novemberi cikkeink

2019-11-30 | Vinoport


Ismét bebizonyosodott, ha valami történik Tokajban, arra mindenki felkapja a fejét

Kicsit olyan ide bevezetőt írni, mint az adott hét nyertes lottószámait ismertető cikkhez. Úgyis mindenki rá fog kattintani, hiszen tényleg csak a legizgalmasabbakat szedtük össze.


Októberben futott cikkíró versenyünk nagy sikert aratott, jóval többen jelentkeztek rá, mint az egy évvel korábbira. A hivatalos végeredményt november elején hoztuk nyilvánosságra, azóta pedig már több meg is jelent a beérkezett írásokból: például az ismeretterjesztő kategória győztese is, ami egyben a hónap egyik legolvasottabb cikke lett.

 

 

Leközöltük az idődről-időre rendkívül érdekes adatsorokkal előálló Borközgazdászok Amerikai Szövetségének (American Association of Wine Economists, AAWE) listáját, amelyben azt gyűjtötték össze, az EU egyes országaiban milyen adók terhelik a csendes borokat.

 

A budafoki Soós István Borászati és Élelmiszeripari iskola felnőtteknek szánt OKJ-s borász képzésén idén a Vinoport is képviselteti magát. Hetente frissülő blogsorozatot indítottunk az élményekről, a novemberi adagból az a beszámoló érte el a legnagyobb sikert, amiben dalra fakad a borkémia tanár.

 

Tokajban november 30-án zárul az az állami beruházással megvalósult projekt, aminek keretében három településen közösségi feldolgozókat adtak át. Ott voltunk a bodrogkisfaludi hivatalos záróünnepségen és megkérdeztük a jelenlévőket, mit is gondolnak az egész kezdeményezésről. Ez a cikk lett a hónap "leg"-je.Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!