Szűk 15 év alatt megötszöröződött az organikus szőlőterületek nagysága
Újabb érdekes grafikon
2019-08-16 | VinoportA Bor-közgazdászok Amerikai Szövetsége (American Association of Wine Economists, AAWE) Facebook-oldalán időről időre érdekes táblázatok jelennek a szőlészet-borászat legkülönbözőbb aspektusaival kapcsolatban.
Nem rég azt mutatták be, hogyan változott az elmúlt 15 évben a világban az organikus tanúsítvánnyal rendelkező szőlőterületek nagysága. Hogy ez az egyes országokban - többek között hazánkban - milyen arányt jelent, és hogy ki a világelső, arról korábban közöltünk már egy rövid írást.
Most pedig jöjjön az organikusi művelés alá vont területek össz mérete (1000 hektárban):
Winelovers borok az olvasás mellé
Hasonló cikkek
Mi történik ősszel egy biodinamikus szőlőben?
Az anyaföld gyógyítása a mezőgazdaság által - Idén 100 éves a biodinamikus mozgalom
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!