A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

A BB Spumante a legeslegjobb

Citadelles du Vin

2016-05-25 | Vinoport


A BB Spumante a legeslegjobb

Május 23-án Hong Kongban a Vinexpo Asia kiállítás megnyitó napján hirdették ki a Franciaországban Bordeauxban rendezett a Citadelles du Vin nevű borverseny eredményeit, amelyen a BB Spumante pezsgője elnyerte a verseny különdíját is, az aranyérmen túl, ezzel a legjobb magyar tételnek választotta a szakmai zsűri.


Idén május 14-16. között került megrendezésre a franciaországi Bordeaux-tól néhány kilométerre elhelyezkedő Bourg-sur-Gironde nevű városkában a Les Citadelles du Vin nemzetközi borverseny. Több mint 50 nemzetközi bíráló a világ legelismertebb szakemberei közül kerültek ki. 30 országból megközelítőleg 1200 minta érkezett és 290 érmet osztottak ki (143 arany, 147 ezüst). Magyarországról 39 minta érkezett és 14 terméket díjaztak éremmel. Ezen a rangos versenyen idén a BB Zrt. BB Spumante pezsgőjével nemcsak aranyérmet szerzett, de megválasztották az aranyérmes magyar termékek közül is a legjobbnak!

A BB pezsgők és borok már több éve forgalomban vannak több más export piac mellett Kínában is, ahol kedvelik a BB pezsgők muskotályos zamatos ízét.

 

A Franciaországban elért eredmény is bizonyítéka annak, hogy megfelelő technológiai és szakmai felkészültséggel, odaadással nagyobb mennyiségben is lehet sokak számára kedvelt, elérhető áru bort készíteni és forgalmazni nemzetközi szinten is elismert minőségben. Ez nemcsak a kisebb, jó nevű borvidékekről származó pincészetek ehhez árban is igazított privilégiuma. Az idén 40. Jubileumát ünneplő BB Szüreti Fesztivál a fogyasztók körében is a legnépszerűbb, díjnyertes Spumante pezsgőjét a kerek évfordulóra felhívva a figyelmet egy kisebb tétel erejéig egyedi csomagolásban fogja forgalmazni az elkövetkező hónapokban.

‎(képmelléklet:  Wang Xiafei a BB kínai képviselője  átveszi a megtisztelő díjat Hong Kongban)

BB Spumante: egy pezsgő nem csak haladóknak!

Ezt a pezsgőt mintha a legifjabb generációnak találták volna ki, vele még az ismerkedés is garantáltan jobban megy. Persze kérdés ki számít fiatalnak. Az édes BB Spumante pezsgőnk a legkiválóbb muskotály szőlők mustjából erjed. Kimondottan világos színnel, jellegzetes, édes muskotályossággal rendelkezik. A mustból történő erjesztésnek köszönhetően különösen illatos és zamatos pezsgő. A fiatalos pezsgő kedvelők itala, társ az ismerkedésben, az összejövetelekben. Somlói galuskához, diós réteshez, fagylalthoz, túrótortához ajánljuk.

 Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!