A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

A legtöbb fesztivált megjáró családi borpince

Fekete Borpince

2016-07-15 | Vinoport


A legtöbb fesztivált megjáró családi borpince

Vajon melyik lehet az ország legtöbb bor- és gasztronómiai fesztiválját bejáró családi borászat? Egyáltalán nem lenne meglepő, ha a szekszárdi Fekete Borpince érdemelné ki ezt a címet. Alig győzzük őket követni a nyáron, de nagyon megéri utánuk menni!


Fekete Borpince borait ismeri a budapesti romkocsmák közönsége, ismerik a borra nyitott, de nem kifejezetten borrajongó fogyasztók, ismerik és szeretik a kifinomult borrajongók is, sőt, a külföldi borversenyek zsűrije is értékeli. De Feketéék nem csak azért sokoldalúak: a szortimentjük és a programkínálatuk is széles... – írtuk korábbi cikkünkben.

 

"Évről-évre, kora tavasztól késő őszig részt veszünk a jelentősebb hazai gasztronómiai fesztiválokon és vásárokon az ország különböző részein, jellemzően a vidéki nagyvárosokban (Szeged, Győr, Debrecen, Pécs)" – írják a honlapjukon. Ahol nem kevesebb mint 23 fesztivált sorolnak fel – és ez közel sem a borkóstolóik teljes listája. Nem beszélve a szekszárdi pincéjüknél tartott saját rendezvényeikről.

 

Interjú Fekete Mihály borásszal a 2011. évi Szegedi Borfesztiválon

 

Nézzük, a nyári, késő nyári hónapokban hol érdemes keresnünk őket!

...és a sor egészen az év utolsó hetéig folytatódik!

 

Hogy a jó borokon és a borász, illetve lánya kellemes társaságán kívül miért érdemes felkeresni a Fekete Borpince faházát? Egyrészt, mert folyamatosan játékokat hirdetnek a Facebookon, és a nyereményeinket akár egy standjukon is átvehetjük. Másrészt, mert akkor Letícia akár névre szólóan dedikálja nekünk a róla elnevezett palackokat!

 

A legtöbb fesztivált megjáró családi borpince

 

 Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!