A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Borászati termékfejlesztéseket támogat a kormány

Pályázati kiírás

2016-07-12 | Vinoport


Borászati termékfejlesztéseket támogat a kormány

Megjelent a borászatok termékfejlesztését és erőforrás-hatékonyságát támogató felhívás.


 

Magyarország Kormányának felhívása a mezőgazdasági termelők, valamint a mezőgazdasági termelőnek nem minősülő mikro- és kisvállalkozások számára a borászati fejlesztéseik megvalósítása érdekében. A támogatással a gazdálkodók olyan fejlesztéseket végezhetnek el, amelyek hozzásegítik őket tevékenységük gazdaságos folytatásához, a saját, illetve az alkalmazotti foglalkoztatás fenntartásához, a bortermelés versenyképességének javításához.

 

A Kormány a Partnerségi Megállapodásban célul tűzte ki a mezőgazdasági üzemek versenyképességének javítását, az erőforrás-felhasználás hatékonyságának növelését, a környezetvédelmi szempontok fokozottabb figyelembe vételét, különös tekintettel a megújuló erőforrások használatára, ezáltal az elavult technológiai módszerek fejlesztését és ezen intézkedések mentén új munkahelyek teremtését. A cél elérését a Kormány a mezőgazdasági termelők, valamint a mezőgazdasági termelőnek nem minősülő mikro- és kisvállalkozások együttműködésével tervezi megvalósítani a jelen felhívásban foglalt feltételek mentén.

 

 

Az együttműködés keretében a Kormány vállalja, hogy:

A támogatási kérelmet benyújtó szervezetek az együttműködés keretében vállalják, hogy:

A Széchenyi 2020 keretében megjelent Borászat termékfejlesztésének és erőforrás-hatékonyságának támogatása elnevezésű VP3-4.2.2-16 azonosító számú felhívás elérhető IDE kattintva.

 

A Felhívás meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 40 milliárd Ft.

 

A támogatási kérelmek benyújtására 2016. szeptember 12. napjától 2018. szeptember 11. napjáig van lehetőség.Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!