A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Egymilliós ösztöndíj fiatal borász hallgatóknak

A Borászok Borásza Alapítvány október végéig várja a pályázatokat

2017-09-25 | Vinoport


Egymilliós ösztöndíj fiatal borász hallgatóknak

A tavaly elindított Ösztöndíjprogrammal hatalmas lehetőséget kínál a Borászok Borásza Alapítványa fiatal borász hallgatók részére. A nyertes pályázó 1 millió forintot fordíthat külföldi szakmai gyakorlatra és szüreti tapasztalatot szerezhet valamely Borászok Borászánál vagy a díj jelöltjeinél.


A Borászok Borásza Ösztöndíjprogram célja a jövő Borászok Borászának megtalálása, aki választott hivatása iránt elkötelezett, határozott jövőképpel rendelkezik és számára a „tökéletes bor” elkészítése mellett a közösség építése, ápolása egyaránt fontos. 

 

A hagyományteremtő 2016-os év után idén már második alkalommal pályázhatnak az ösztöndíjra a szőlész-borász alapképzésben részt vevő felsőfokú intézmények hallgatói. Idén az Alapítvány minimum 15, maximum 25 oldalas dolgozatot vár  „Szőlőtermesztési- és borászati technológiák vizsgálata” témában.

 

Az ösztöndíjprogramot bemutató kisfilm itt megtekinthető:

 

 

A pályázat leadásának határideje 2017. október 31.  A hallgatók a tanszékeken kaphatnak részletes felvilágosítást, a pályázati kiírás és a jelentkezési lap pedig a www.boraszokborasza.hu honlapról tölthető le.   

 

 

 

 

 Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!