A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Első Törley Táncgála

Koccintás keringőszóra

2007-11-14 | Tóth Adrienn


Első Törley Táncgála

A 125 éves Törley pezsgőpincészet már több módon állított emléket ennek a meghatározó évfordulónak, gondoljunk csak itt az idén megjelenő különleges jubileumi pezsgőre. Októberben e mellett egy újabb hagyományba kezdett, amikor megrendezte az első Törley Táncgálát, a rendezvény védnökei Törley Katalin (Törley József leszármazottja) és Szabolcs Attila, Budafok-Tétény polgármestere volt.


 

A rendezvénynek a budafoki Klauzál Gábor Művelődési Központ színházterme adott otthont. Szükség is volt a nagyobb méretű színpadra, hiszen egyéni és páros produkciók mellett több csoportos fellépő is ámulatba ejtette a közönséget. A műsort Kaán Zsuzsa tánctörténész-kritikus rendezte, és úgy döntött, hogy a névadó mecénáshoz igazodva az egyes műsorrészeket a pezsgőkoktélok mintájára tánckoktéloknak nevezi el.

A rendezvényt egy tradicionális palotással nyitották meg, de volt cigánytánc, hastánc, flamenco, keringő, modern tánc, mazsorett bemutató és még folytathatnánk a sort. A közönség két a Szombat Esti Láz című produkció miatt ország szerte ismert párossal is találkozhatott, Bánhidi Petrát férje Czene Attila forgatta meg a színpadon, Südi Iringó szintén a tv-ben megszokott társával Somló Tamással lépett fel.

 

 Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!