A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Három napig Budapesten lehet ellesni a világ 10. legjobb éttermének titkait

Májusban újra Gourmet Fesztivál

2018-03-20 | Vinoport


Három napig Budapesten lehet ellesni a világ 10. legjobb éttermének titkait

Pünkösd hétvégéjén ismét a gasztronómia szerelmeseit várja az immár megújult Millenárison az OTP Bank Gourmet Fesztivál, ami idén is felvonultatja az ország legjobb éttermeit, cukrászdáit,pincészeteit.


A Gault Millau által a világ 10. legjobb éttermének választott két Michelin csillagos bécsi Steirereck séfje lesz a májusban a Millenárison megrendezésre kerülő OTP Bank Gourmet Fesztivál sztárvendége. Az osztrák Heinz Reitbauer mellett is erős lesz a felhozatal sztárséf vonalon. Fellép a színpadon illetve exkluzív vacsorát ad Latin-Amerika legjobb séfje, Kamilla Seidler illetve Isztambul egyik új üdvöskéje, a Neolokal séfje, Maksut Askar is. Rajtuk kívül a lengyel főváros, Varsó 4 Bib Gourmand étterme is bemutatkozik.

 

A pünkösdi hétvégén zajló rendezvény a gombóc, kaviár, pezsgő témakörre lesz felfűzve – a meghívott séfek a saját ételeik elkészítése mellett ezeket is feldolgozzák saját értelmezésükben.

 

 

A sztárok ételei mellett a Gourmet Fesztiválon már visszatérő vendégnek számító legjobb magyar éttermek, cukrászdák és pincészetek standjánál is kóstolhatnak a látogatók. Idén is ott lesznek a főváros Michelin-csillagos éttermei, a vidék legjobbjai, és ezúttal számos, eddig még nem látott étterem is bemutatkozik majd. "A Gourmet Fesztivál célja, hogy továbbra is az első számú gasztrorendezvény legyen Magyarországon, ezért a hazai élvonal mellett már a nemzetközi csúcsgasztronómia legjobbjait is igyekszik bemutatni” – mondta Gerendai Károly, a Gourmet megálmodója.

 

Három napig Budapesten lehet ellesni a világ 10. legjobb éttermének titkait

 

Idén egy új fizetési mód is bemutatkozik: a fesztiválózók a Simple alkalmazásnak köszönhetően már okostelefonjaikkal is fizethetik a fogyasztásaikat, ehhez mindössze egy digitalizált bankkártyára lesz szükségük.

 

Időpont: 2018. május 17 - 20.

Helyszín: Millenáris park
További információkért a fesztivál honlapját érdemes felkeresni.Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!