A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Nyílt nap a jövő borkirályainak

Hívogat az Institute of Masters of Wine

2016-01-11 | Vinoport


Nyílt nap a jövő borkirályainak

Két információs nyílt napot is tart januárban az Institute of Masters of Wine Ausztriában. A Master of Wine (MW) a borvilág legrangosabb címe; Josef Schuller MW beszél majd arról, hogyan lehet megszerezni.


A két januári nyílt napon az érdeklődők részleteket tudhatnak meg a Master of Wine programról, magáról a képzésről, a tandíjról és egyéb költségekről amelyek egyébként meglehetősen magasak és persze a felvételi követelményekről.

 

Az előadásokat az Osztrák Borakadémia (Weinakademie Österreich) igazgatója, Dr. Josef Schuller MW tartja majd. "Annyi tehetséges fiatal borszakember van Ausztriában és a környező országokban WSET-diploma háttérrel. Ők nagy potenciállal lehetnének MW hallgatók, olykor mégis vonakodnak jelentkezni" – mondta Schuller a felkérés után.

 

 

Az első előadás időpontja január 18., 18.00, és a bécsi Palais Coburgban tartják majd. A másodikat pedig január 19-én 18.00-tól Ruszton, a Seehotelben. Utóbbi után egy sétáló kóstoló is várja az érdeklődőket.

 

Akik magyarként az MW képzésbe belevágtak: Herczeg Ágnes, Romsics László, Kielmayer Krisztián, Bodorkós Norbert és Fiáth Attila.

 

A diplomakurzus hallgatóinak egy nemzetközi programmal kedveskedik idén az Osztrák Borakadémia: az olasz Istituto Grandi Marchival, azaz Európa másik vezető boros szakmai intézményével karöltve  írtuk nemrég.

 

 

 


Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!