A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

ProWeinra hívják a magyar borászokat

2016-11-24 | Vinoport


ProWeinra hívják a magyar borászokat

A Magyar Turisztikai Ügynökség a ProWein Düsseldorf szakkiállításon, 2017. március 19-21. között közösségi megjelenést tervez. A társkiállítók jelentkezését 2016. november 30-ig várják.


A világ legjelentősebb borkiállításán 2016-ban 59 ország 6200 kiállítója vett részt. Megjelenésük több mint 55 ezer szakmai látogatót vonzott. A 23. ProWein Düsseldorf töretlen, dinamikus fejlődését Magyarország több, mint 15 éve követi nyomon kiállítóként.


A kiállítás minden bor- és szeszesital fogyasztáshoz kapcsolódó témát érint. Előadások és kóstoltatóprogramok hosszú sora tárgyalja a szakma minden vetületét:

Közösségi magyar részvétel

A Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt. 2017-ben magyar megjelenést szervez a ProWein Düsseldorf szakkiállításon. A 15. csarnokban helyet kapó, egységes arculati elemekkel felépített, két részből álló 303 m2-es standon (15/G03) megjelenő kb. 16 kiállítónak árubemutatásra, információszolgáltatásra és tárgyalások lebonyolításához nyújtanak lehetőséget. Tárgyalásaikhoz minden kiállító részére közös használatú tárgyalórész kerül kialakításra.

Jelentkezés

Részvételi díj: 490.000,- Ft + ÁFA
Tartalmazza:

Nem tartalmazza: a céges képviselő(k) kiutazási, áruszállítási költségeit

 

Jelentkezési határidő: 2016. december 1.
Jelentkezés módja:
Az itt letölthető jelentkezési lap visszaküldése emailben. Jelentkezésük csak visszaigazolás után tekinthető elfogadottnak.


Gasztronómiáért és Bormarketingért Felelős Igazgatóság
Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt.

E-mail: bor@mtu.gov.hu


Támogatási szabályok

Kizárólag mezőgazdasági ágazatban tevékenységet végző kkv részesülhet támogatásban.
1. A támogatási elem a kiállításon való részvétel piaci díja és a jelen pályázati felhívás alapján fizetett részvételi díj különbsége.
2. A jelentkezések visszaigazolására, így támogatási döntések meghozatalára kizárólag a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium fejezeti és az egyes központi kezelésű előirányzatok kezeléséről és felhasználásáról szóló 7/2016. (IV. 8.) NFM rendelet módosításának hatálybalépését követően kerülhet sor, amely módosítás az agrár- és erdészeti ágazatban nyújtott állami támogatásokról szóló, a 2014-2020 időszakra vonatkozó európai uniós iránymutatásoknak megfelelő, mezőgazdasági termékekkel kapcsolatos promóciós intézkedésekhez nyújtott támogatás szabályait tartalmazza.
3. Az azonosítható elszámolható költségekkel rendelkező promóciós intézkedésekhez nyújtott támogatás az ugyanazon elszámolható költségek vonatkozásában nyújtott csekély támogatással a promóciós intézkedésekhez nyújtott támogatásra vonatkozó 100%-os intenzitásig halmozható.
4. A támogatási intenzitás kiszámítása során valamennyi felhasznált számadatot az adók és illetékek levonása előtti összegben kell figyelembe venni.
5. Az általános forgalmi adó (áfa) nem támogatható, kivéve, ha az áfára vonatkozó nemzeti jogszabályok értelmében nem igényelhető vissza.
6. Nem ítélhető támogatás
a) azon szervezet részére, amely az Európai Bizottság európai uniós versenyjogi értelemben vett állami támogatás visszafizetésére kötelező határozatának nem tett eleget,
b) nehéz helyzetben lévő vállalkozás részére,
c) a halászati és akvakultúra-termékek piacának közös szervezéséről, az 1184/2006/EK és az 1224/2009/EK tanácsi rendelet módosításáról, valamint a 104/2000/EK tanácsi rendelet hatályon kívül helyezéséről szóló, 2013. december 11-i 1379/2013/EU európai parlamenti és tanácsi rendeletben meghatározott akvakultúra-termékek termeléséhez, feldolgozásához és értékesítéséhez,
d) exporttal kapcsolatos tevékenységhez, ha az az exportált mennyiségekhez, értékesítési hálózat kialakításához és működtetéséhez vagy az exporttevékenységgel összefüggésben felmerülő egyéb folyó kiadásokhoz közvetlenül kapcsolódik.Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!