A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Ugorjon az irodaszékből a Loire-völgybe!

Interaktív térképen minden fontos információ

2015-08-24 | Vinoport


Ugorjon az irodaszékből a Loire-völgybe!

Ha még nem tudja, mivel tölti a mai szabad estéjét, akkor itt a válasz: egy kényelmes székben ülve a Loire-völgyben érzi majd magát, és hosszú listát készít a borászatokról, amelyeket szívesen meglátogatna. Legalábbis velünk ezt tette ez a térkép.


 

Egy kerékpáros és gyalogos túrákat szervező utazási oldal, a Belle France részére készült el az a szuper interaktív térkép, amellyel valószínűleg borkedvelők hada üti el majd szabad estéit vagy vasárnap délutánjait. A Loire-völgyi Bortérkép és Apellációkereső ugyanis nem egy egyszerű kiszínezett Google Maps, hanem egy igazi borvidéki böngésző, rengeteg hasznos információval.

 

A vidéket alapvetően négy részre osztja: Pays Nantais, Anjou-Saumur, Touraine és Felső-Loire. Ezen kívül a különböző szűrőknek köszönhetően keresgélhetünk rajta borstílusok vagy szőlőfajták szerint, és az ízlésünknek megfelelő borokhoz rögtön látogatnivaló borászatokat is ajánl nekünk az oldal. A különböző beállítások nyomán felugró szőlőikonok alatt ezután részletes információkat olvashatunk az adott területről, talajáról, klímájáról, valamint a jellemző szőlőiről angol nyelven. Persze rögtön a Belle France kapcsolódó túráira is jelentkezhetünk.

 

 

A térkép összeállításához a szerkesztők a Jancis Robinson és Hugh Johnson Boratlaszának hetedik kiadását használták.

 

Jó böngészést!

 Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!