Vigyázz, kész, rajt: Gere Kopár előjegyzés
2012
2015-09-14 | VinoportEbben az évben is szeptember 15-étől október 15-ig lehet előjegyezni a 2012-es Kopár Cuvée-t a borászat oldalán.
Az előjegyzés időszaka: 2015. Szeptember 15. – 2015. október 15-ig tart.
A forgalomba kerülés időpontja: 2016. április 15. Előjegyzés csak bontatlan 12 palackos faládákra vehető fel.
24 palack előjegyzésekor 1 palack Kopár magnumot kapunk ajándékba.
Előjegyzési ár/palack: 4567 ft + áfa (bruttó 5800 Ft)
Várható kiskereskedelmi ár: 7950 ft/palack
Kopár 2012, az új évjárat a borászat szerint:
Rendkívül telt, sokrétű gyümölcsösség, színében mélység, már szinte feketébe hajló, fiatalos reflexekkel. Illatában meggy, málna, szeder, mineralitás és elegánsan megbújó hordós jegyek jellemzik. Kóstolva nagyon gazdag és komplex, a gyümölcsöket némi csokoládés fahéj, és enyhe borsosság kíséri. Fiatal kora ellenére, már szép egyensúlyt mutat, és jól fogyasztható, viszont hosszú érlelési potenciállal rendelkező tétel
A forgalomba kerülés időpontja: 2016. április 15. Előjegyzés csak bontatlan 12 palackos faládákra vehető fel.
24 palack előjegyzésekor 1 palack Kopár magnumot kapunk ajándékba.
Előjegyzési ár/palack: 4567 ft + áfa (bruttó 5800 Ft)
Várható kiskereskedelmi ár: 7950 ft/palack
Kopár 2012, az új évjárat a borászat szerint:
Rendkívül telt, sokrétű gyümölcsösség, színében mélység, már szinte feketébe hajló, fiatalos reflexekkel. Illatában meggy, málna, szeder, mineralitás és elegánsan megbújó hordós jegyek jellemzik. Kóstolva nagyon gazdag és komplex, a gyümölcsöket némi csokoládés fahéj, és enyhe borsosság kíséri. Fiatal kora ellenére, már szép egyensúlyt mutat, és jól fogyasztható, viszont hosszú érlelési potenciállal rendelkező tétel
INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
Csak ezen termék rendelése esetén ingyenes a szállítás. Ha más terméket is rendel mellé (pl. törékeny termék), már számol szállítási díjat a rendszer.
Előjegyzés az alábbi linken:
http://webaruhaz.gere.hu/kopar-cuvee-elojegyzes-12-palack.html
Winelovers borok az olvasás mellé
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!