A pincészet borbemutatása
A borvidék jellegzetes szőlőfajtájából készült reduktív és fahordós érleléssel. Üde savai és gyümölcsössége megfelel mind az édesvízi, mind a tengeri halak fogyasztásához de egyszerűen egy baráti társaságban eltöltött borozgatáshoz is.
Homola Pincészet bemutatása
A Homola Pincészet 2009 óta készít borokat Paloznakon és környékén, összesen 11 hektáron termelünk szőlőt a régió legjelesebb dűlőiben. A pincészet borai Homola Szabolcs tulajdonos és Homonna Attila főborász közös alkotásának eredményei, akik igyekeznek a 100%-ot kihozni a balatoni területekből. Nagy hangsúlyt fektetnek a kísérletezésre és a tradicionális borkészítésre, ezt mutatják a Homola-sorozat hordós erjesztésű és érlelésű tételei. Az emellé kialakított 100% borcsalád a frissebb, könnyű, reduktív vonalat képviseli, igazi balatoni életérzést közvetítve.