A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü
100% Rizling

Homola Pincészet 100% Rizling 2014

Véleményünk szerint

Halvány színű, nagyon könnyű bor. Illata kevéssé intenzív, de tiszta. Citrusos, nyári almás jegyek, zöldes reflexek, jellemzik, illetve frissesség, enyhe egzotikus vonal. A kortyban az ananász és az alma, szintén alacsony intenzitással jelenik meg. Tisza, frissítő, jó ár-érték arányú bor, igazi nyári darab, nem csak a Balatonra.

 • Értékelésünk

A kóstolás dátuma: 2015-10-21

 • Típus

  Száraz
 • Borvidék

  Balatonfüred-Csopak
 • Alkohol %

  12,5 %
 • Palackmennyiség

  nincs adat
 • Ár

  1650 ft
 • Fajtaösszetétel

  100% olaszrizling

Homola Pincészet borok ingyenes szállítással

A pincészet borbemutatása

A borvidék jellegzetes szőlőfajtájából készült reduktív és fahordós érleléssel. Üde savai és gyümölcsössége megfelel mind az édesvízi, mind a tengeri halak fogyasztásához de egyszerűen egy baráti társaságban eltöltött borozgatáshoz is.

Homola Pincészet bemutatása

A Homola Pincészet 2009 óta készít borokat Paloznakon és környékén, összesen 11 hektáron termelünk szőlőt a régió legjelesebb dűlőiben. A pincészet borai Homola Szabolcs tulajdonos és Homonna Attila főborász közös alkotásának eredményei, akik igyekeznek a 100%-ot kihozni a balatoni területekből. Nagy hangsúlyt fektetnek a kísérletezésre és a tradicionális borkészítésre, ezt mutatják a Homola-sorozat hordós erjesztésű és érlelésű tételei. Az emellé kialakított 100% borcsalád a frissebb, könnyű, reduktív vonalat képviseli, igazi balatoni életérzést közvetítve.


Részletek

Ezeket is ajánljuk

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!