HR Winery bemutatása
Saját 280 ha-os szőlőterületünk, jelenleg 26 fajtakínálattal rendelkezik, de csak a gondosan kiválasztott minőségű, dűlőszelektált szőlőfajtáink kerülnek feldolgozásra. Pincészetünk 2012-ben lett felújítva és kibővítve, modern technológiával felszerelve, mely lehetővé tette az elérni kívánt cél megvalósítását. Célunk csúcsminőségű borkészítés a fogyasztók ízlésének megfelelően. A borkészítés korszerű borászati technológiával történik, melynek folyamatait a hűtött-fűtött irányított erjesztésen keresztül állandó ellenőzés alatt tartjuk; akár távúton is, így biztosítva a borok fajtajellegét, az elsődleges aromák kialakulását, a gyümölcsös illat és zamat megőrzését. A vörös borokat magyar tölgyfából készült 1500 l-es hordókban érleljük, mely 6-18 hónap után a borok egyedi ízvilágában nyilvánul meg.