A pincészet borbemutatása
Cabernet sauvignon szőlőnk 2010-ben a kisharsányi Bocorban érett, a többi szőlőt a Szársomlyó Remete-dűlőjében és Villány emblematikus dűlőjében, a Jammertálban szedtük. A szőlőket hagyományos módon dolgoztuk fel, és oxidatív erjesztéssel, kézi csömöszöléssel erjesztettük a mustot, agyagkalap alatt érleltük először a bort. Ezt követően 21 hónapos - zömmel fahordós - érlelés után beérett cabernet sauvignont 2012 végén palackoztuk. A palackokat pincénkben tartjuk, érleljük még, onnan szállítunk ki rendelésre.
Érlelési információkfahordós |
Pinceidő1-1,5 év |
Linbrunn Pincészet bemutatása
Szép borokat készítünk szép szőlőkből, jó áron. Nem véletlenül lett névadónk a szőlőműves Linbrunn mama, azt valljuk, hogy a bor sorsa a szőlőben dől el a tőkéken, a természet, az évjárat ajándékaként. Borászként a tisztaság, az odafigyelés és a türelem a legfontosabb, s a múlt értékeinek megőrzése mellett a nyitottság az új technológiákra. A borversenyek útjelzők számunkra, aranyérmeink, a best buy minősítések pedig vásárlóinknak mutatják meg, hogy a Linbrunn-bor a legjobb választások egyike!