A pincészet borbemutatása
A Dandelion Tramini jellegzetes fűszerességével, intenzív, kitárulkozó illatával és kerek, gyümölcsös zamatával hódít. A Canter Borház egyedülállóan innovatív technológiájával sikerült megőrizni a szőlő elsődleges illatait és ízeit, kíméletes feldolgozása és levegőtől elzárt, lassú erjesztése folytán egy szép, üde, fajtajelleges Tramini született. A borászok – Gelencsér Gergő főborász vezetésével – november végére készítették el a bort, mely még az érési csúcspont elérése előtti utolsó pillanatban palackba kerülhetett, így biztosítva, hogy a kibontott palackokból aztán a legszebb arcát mutatva kerüljön elő újra a Dandelion új évjáratának Traminije.
Érlelési információkTartályos feldolgozás és érlelés. |
Hol vásárolható meg
Hipermarketekben.
Canter Borház bemutatása
A Canter Borház Európa egyik legmodernebb borászati műhelyeként épült fel a Balaton északi partjának festői környezetében, kivételes építészeti és borkészítési technológiával felszerelve. A 2012-ben felépült borászat tervezésénél nem számított a külcsín, a különleges látványelemek felvonultatása. A tervezéstől jelen lévő borászok szemében csak egy cél lebegett, egy olyan tiszta technológiájú, átlátható pince megépülése, melyben egy a fontos: A bor.