A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü
Hajós-Bajai Cabernet Franc

Koch Borászat Hajós-Bajai Cabernet Franc 2011

Véleményünk szerint

Téglásba hajló bordószínt ölt magára a poharunkban lévő bor. Az illat a hűvös tónusú gyümölcsösség mellett földes, céklás, fűszeres asszociációkat kelt a kóstolóban. A korty közepes testen és ezzel egy szinten álló alkohol- és tannintartalmon nyugszik, a savak lendületesek. Az ízvilág előbb olyan kék bogyós gyümölcsöket idéz, mint a kökény és az áfonya, majd a korty második felében és a lecsengésben inkább a fűszeres zamatok bizonyulnak meghatározónak. Grillezett húsok mellé töltenénk belőle.

  • Értékelésünk

A kóstolás dátuma: 2015-04-14

  • Típus

    Száraz
  • Borvidék

    Hajós-Baja
  • Alkohol %

    13,5 %
  • Palackmennyiség

    nincs adat
  • Ár

    nincs adat
  • Fajtaösszetétel

    100% cabernet franc

Koch Borászat borok ingyenes szállítással

Koch Borászat bemutatása

Az elmúlt közel húsz évben számos fejlesztés eredményeként alakult ki a Koch Borászat központja, amit egy 40 hektáros, összefüggő szőlőterület ölel át, alig egy kilométerre Borota községtől. A borászati üzem a legkorszerűbb technológiával rendelkezik a feldolgozástól a palackozásig. Az üzem teljes kapacitása 15 000 hl. A technológiai berendezések, a pince, az irodák, az óvodás gyerekek szüretelését biztosító szőlő mintakert, a wellnes részleggel felszerelt panzió, az elegáns borkóstoló épület, a kádár szakmát bemutató múzeum és az autentikus kádárlakás együttese várja a boraink és a bortermelési filozófiánk iránt érdeklődőket. Elődeinkre emlékezve az itteni területek a felső-bácskai hagyományokat megidéző sváb barokk stílusban hoztuk létre.


Részletek

Ezeket is ajánljuk

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!