A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü
Riesling Federspiel Ritzling

Weinbau Kropf Riesling Federspiel Ritzling 2013

Véleményünk szerint

Szalmasárga színű a poharunkban lévő bor. Az illatnak hosszabb levegőztetésre van szüksége, idővel visszafogott almás, gyógynövényes jegyeket jelenít meg. Kóstoláskor a szén-dioxid erőteljes jelenléte nyújtja az első benyomást, amely mellett egy könnyed testre és alacsony alkoholtartalomra épülő kompozíció rajzolódik ki. A savak élénkek, az aromatika citrusokat és enyhén fehér szirmú virágokat idéz. Légies, üdítő tétel.

 • Értékelésünk

A kóstolás dátuma: 2015-03-10

 • Típus

  Száraz
 • Borvidék

  Alsó-Ausztria
 • Alkohol %

  12,5 %
 • Palackmennyiség

  800
 • Ár

  7 euró
 • Fajtaösszetétel

  100% rajnai rizling

A pincészet borbemutatása

Hűvös, feszes, minerális bor, amelyben a csonthéjas gyümölcsös jegyeket szén-dioxid kíséri, amely előkészíti a nyelvet a citrusos zamatokhoz. A textúra fókuszált, szigorú, a test karcsú és egyenes.

Érlelési információk

Tartályos feldolgozás.

Pinceidő

2018

Hol vásárolható meg

A pincészetnél, a www.weingrube.com oldalon.

Weinbau Kropf bemutatása

A pincészet központja a Duna mentén futó bicikli útnál fekszik, így jó alkalmat kínál arra, hogy a sportolók beletapossanak a fékbe és tartsanak egy gyors szünetet a kóstolótermünkben. Bár a pincészet birtokol szőlőket Vorderseiber városa fölött is, a legjobb ültetvényeik Dürnstein határában, a Buschenberg, a Kaiserberg és a Lichtensteinerin dűlőben találhatóak. Ezek a meredek területek kizárólag kézzel művelhetőek. Míg a magasabb fekvésekben a rajnai rizling szőlőfajta kapott helyet, az alacsonyabbakban zöld veltelini díszlik.


Részletek

Ezeket is ajánljuk

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!