A pincészet borbemutatása
Borunk mádi és tarcali dűlőkből kiválogatott furmint szőlőből készült, melynek illatában megjelenik a botritisz. Fahordóban érlelt testes, karakteres savakat tartalmazó, hosszú és komplex fehérbor. Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 10-12 fok.
Érlelési információkA bor három évet töltött 500 literes tokaji hordóban. 2011 júniusa óta van palackban. |
Hol vásárolható meg
Katona Borház, Borház Magyarország Kft., Doblo Borbár, CBA Újhegy és CBA Corvin
Katona Borház bemutatása
A Katona Borház 1996-ban alakult családi a pincészet, Balatonbogláron (55 hektár) és Tokaj Hegyalján (2 hektár) termelt saját szőlőiből készíti minőségi borait. A Katona Borház 2002 decemberében nyitotta meg Budafoki Borbank néven jelenleg 160 főt fogadó borkóstoló illetve bemutatópincéjét, mely rendezvényteremként is szolgál. A borkóstolók, boros rendezvények mellett bortrezor szolgáltatással várja kedves vendégeit. További információk a www.katonaborhaz.hu oldalon.