A pincészet borbemutatása
Friss, gyümölcsös bor, illatos, kellemes savakkal. Sárga muskotályból ritkán készítenek száraz kategóriát, ezért is érdemes megkóstolni ezt a borkülönlegességet.
Érlelési információkReduktív feldolgozás. 2014-ben palackozták. |
Pinceidő3 év |
Hol vásárolható meg
Kiskereskedelem, étterem.
Szilágyi Pincészet és Borház bemutatása
A vulkáni talajú dűlőinkben érlelt szőlő levét - a kései szedés és a modern technológiai feldolgozás után - a világörökség részét képző, 800 éves több szintes Ungvári pincesoron érleljük, zempléni tölgyfa hordókban, Sátoraljaújhelyen. A pincelátogatások alkalmával a kizárólag kiváló minőségű, érmes borok kóstolása mellett lehetőség van házias, hideg-meleg ételek fogyasztására is, így sem éhen, se szomjan nem maradnak vendégeink. Csúcstechnológiás feldolgozó üzemünk is látogatható, mely az aszú bor szülőföldjén, Sátoraljaújhelyen az Oremus dűlőben található.