A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü
Törley Orfeum Rosé Sec

Törley Pezsgőpincészet Törley Orfeum Rosé Sec

Véleményünk szerint

Amikor a pohárba szagolunk, szamócát, málnát és más piros bogyós gyümölcsöket érzünk benne, méghozzá édes illatúvá érett állapotban. A telt, gyümölcsös aromák a kortyban is visszatérnek, ezek domborulatait az előtérbe helyezik a lágyabb tónusú savak és a cukor. A felhabzás intenzív, pezsgőfronton a vaskosabb tételekhez tartozik. Gyümölcsös lecsengése sokáig a szánkban időz.

  • Értékelésünk

A kóstolás dátuma: 2013-01-08

  • Típus

    Száraz
  • Borvidék

    Etyek-Buda
  • Alkohol %

    12.0 %
  • Palackmennyiség

    25000
  • Ár

    1690 Ft
  • Fajtaösszetétel

    100% pinot noir

Törley Pezsgőpincészet borok ingyenes szállítással

A pincészet borbemutatása

Száraz rosé minőségi pezsgő - a Törley pezsgőpincészet tradíciókon nevelkedett pezsgőmesterei 1882 óta folyamatosan készítenek pezsgőket a budafoki pincészetben. Ez a rosé tökéletesen illeszkedik a palackban erjesztett minőségi pezsgők sorozatába. Az Orfeum Rosé mind színvilágával, mind tökéletes gyöngyözésével 6-8 Celsius-fokra hűtve nyújt igazi élményt a fogyasztók számára. 18 gramm/liter maradék cukor.

Érlelési információk

Méthode transvasée eljárással készült: 1,5 literes, magnum palackos erjesztés és érlelés, majd palackos érlelés.

Pinceidő

1,5 év

Hol vásárolható meg

Metro, Auchan, Tesco, CBA

Törley Pezsgőpincészet bemutatása

A Törley Pezsgőpincészet 1882 óta folyamatosan a magyar pezsgőpiac meghatározó résztvevője. Egyedülálló módon három féle technológiával évente 21 millió palack pezsgőt állít elő. A piacvezető magyar pozíciója mellett, számos európai országban meghatározó szereplője a piacnak. Magyar és nemzetközi versenyeken termékeivel eredményesen szerepel. Jelmondata az alapító Törley József nyomán: „Tökéletlen portékát nem akarok adni a renomé miatt!”


Részletek

Ezeket is ajánljuk

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!