Borlap
2012-03-19 | VinoportAz ideális alaphelyzet, ha minél több bortípust meg tudok jeleníteni egy borlapon, hiszen ez biztosítja, hogy a különböző ételekhez tudjak megfelelő bort kínálni.
Hogyan állítsunk össze egy borlapot?
"Az ideális alaphelyzet az, ha minél több bortípust meg tudok jeleníteni egy borlapon, hiszen ez biztosítja, hogy a különböző ételekhez tudjak megfelelő bort kínálni. Ez a paletta a könnyed, gyümölcsös, intenzív aromájú fehérektől a komoly, tartalmas, krémes fehérborokon át, az alacsonyabb és a magasabb tannintartalmú vörösekig, sőt azokon túl a habzóborokig, pezsgőkig, édes különlegességekig terjed."
Kovács Antal, többszörös magyar sommelier bajnok
Winelovers borok az olvasás mellé
Hasonló cikkek

Generációs kérdésekkel, vulkanikus és bioborokkal érkezik a 13. Borkonferencia

Új vámok fenyegetik az európai borászokat?

Tízből két nyár aszályos lehet a jövőben - Hogyan adaptálódhatnak ehhez a borászatok?

Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!