A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Ezek voltak a kedvenc száraz fehérboraink 2016-ban

Borbár

2016-12-28 | Vinoport


Ezek voltak a kedvenc száraz fehérboraink 2016-ban

Szerkesztőségünk rendszeresen keresi fel a borászokat, borászatokat, hogy a változó tematikával összhangban bővíthessük boros adatbázisunkat, amely jelenleg mitnegy háromezer tételt jegyez. A beküldött bormintákat a szakmailag elfogadott technikai alapelvek betartásával, mégis a megszokottól eltérően kóstoljuk le. Ennek az új megközelítésnek az a célja, hogy az eddigieknél szélesebb közönséget nyerjük meg. Nem magunknak, hanem a bornak.


Nyitókép: Benkő Molnár Fanni / Winelovers

Alapelveink, amelyek szerint a Vinoport tesztjein kóstolunk:

Akik rendszeresen velünk bírálnak: Sánta Zoltán nemzetközi borakadémikus, a Borkollégium vezető oktatója; Vancsik Ivett nemzetközi borakadémikus; Ripka Gergely borszakíró; Hegyi Gábor, az Osztrák Borakadémia végzős hallgatója; Evans Victoria, a Costes sommelier-je; Gonda György borszakíró, és persze Bánlaki D. Stella, a Vinoport.hu főszerkesztője, a Winelovers kommunikációs vezetője.

 

A borok értékelése és pontozási rendszerünk ide kattintva elérhető.

 

A Vinoport kóstolócsapata idén egyetlen bornak sem osztott 9 vagy 10 pontot. 2016-ban az alábbi fehérborok kapták a legmagasabb, azaz a 7-es vagy 8-as pontszámot. (A felsorolás sorrendjének alább nincs jelentősége.)

Tokaj-Hegyalja
Balaton

Mátra
Somló
Határon túl

 

Holnap a legtöbb pontot elért vörösborokat is bemutatjuk.

Ha rendszeresen szeretne értesülni a Vinoport teszteken legjobba szereplő borokról, iratkozzon fel Borbár hírlevelünkre!

 

Ön borász, és szeretné beküldeni bírálatra a borait? Írjon nekünk az info@vinoport.hu címre!Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!