A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Ázsia kettesbe vált a borexpók terén

ProWein

2017-01-19 | Vinoport


Ázsia kettesbe vált a borexpók terén

Éves rendezési gyakoriságra vált a jövőben a Szingapúr és Hongkong között váltakozó ProWine Asia szakvásár.


 

A Messe Düsseldorf több mint húsz éve rendezi a világ legnagyobb jelentőségű borvásárát, a ProWeint. Első ízben 2013-ban exportálták a sikeresnek bizonyult koncepciót a ProWine China formájában. 2016 áprilisában tartották Szingapúrban a ProWine Asia kiállítást, amelyet bár kétévente tervezetk megrendezni, a siker okán ezentúl évente megtartanak majd, mégpedig felváltva Szingapúrban és Hongkongban. Az első hongkongi ProWine Asia 2017. május 8-11. között várja a szakmabelieket.

 

Sanghajhoz és Szingapúrhoz hasonlóan a hongkongi ProWine Asia szakvásárt is egy vezető élelmiszervásárral, jelen esetben a HOFEX-szel párhuzamosan rendezik. A borokat felvonultató korábbi Wine&Spirits@Hofex kínálati csoportot a Hongkongban rendezett ProWine Asia veszi át és egészíti ki a düsseldorfi szervező partner szaktudásával. Miközben a szingapúri ProWine Asia elsősorban a délkelet-ázsiai térséget szólítja meg, addig a hongkongi ProWine Asia nem csupán közvetlenül a helyi piacot, hanem további ázsiai piacokat, például Dél-Kínát, Makaót, Tajvant, Dél-Koreát és Japánt is lefedi.

 

A Hongkongban és Szingapúrban váltakozva rendezett ProWine Asia a sanghaji ProWine Chinával azonos módon, kizárólag üzleti szereplők közötti szakvásár és nem fogyasztói rendezvény. A ProWine Asia szakvásárt első ízben 2017. május 8-11. között rendezik Hongkong-ban, a Hong Kong Convention and Exhibition Centre kongresszusi és vásárközpontban. 

 

További tudnivalók és hamarosan kiállítói jelentkezési anyagok is elérhetők lesznek www.prowineasia.com honlapon.

 

További információk a márciusi, düsseldorfi ProWineról>>Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!