A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Bejelentették a 2018-as év WSET oktatóinak esélyeseit

Érkezik az elit lista

2018-12-13 | Vinoport


Bejelentették a 2018-as év WSET oktatóinak esélyeseit

Nemrég tette közzé a Wine & Spirit Education Trust (WSET) azt a listát, amelyről a Riedel által támogatott 2018-as év WSET Oktatója díj végső győztesét kiválasztják.


Megvan az elit lista, amely az év legjobb WSET által jóváhagyott programszolgáltatóit (APP-k) – mint amilyen a Borkollégium is – és az egyes WSET-tanúsítvánnyal rendelkező oktatóit sorolja. A korábbi évek nyertesei között szerepel többek között az Eno Cultura (Brazília), a Dragon Phoenix (Kína), a Napa Valley Wine Academy (USA) és a Hakkasan Group (Egyesült Királyság, USA, Közel-Kelet) is, ezen szervezetek oktatóik példaértékű munkájával emelkedtek ki a világ WSET tanfolyamai közül. 

 

 

A győztesek kilétéről minden esetben a WSET vezérigazgatója, Ian Harris által vezetett bírói testület dönt, amelynek tagja Richard Bampfield MW, Laura Jewell MW és a Riedel-guru Matt Knight. A bírák olyan oktatókat kerestek, akik nemcsak egyértelműen elkötelezettek, hanem a lehető legtöbbet tesznek a WSET (el)ismertségéért, miközben újításokkal is gazdagítják a bor- és italismereti kurzusokat. 

 

Ők izgulhatnak jövő januárig:

 

2019. január 21-én, hétfőn fogják a londoni Guildhallban megrendezni a WSET nagyszabású díjátadó ünnepségét (ahol egyben a frissen végzett borakadémikusok diplomaátadójára is sor kerül). A 2018-as londoni díjátadóról bővebben ITT számoltunk be. 

 Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!