A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Erős Antónia, Zséda és Tóth Vera egy színpadon

11. Magyar Borok Bálja

2016-02-13 | Vinoport


Erős Antónia, Zséda és Tóth Vera egy színpadon
Teljessé vált a 11. Magyar Borok Bálja fellépőinek sora azzal, hogy Tóth Vera is csatlakozott Zsédához, Micheller Myrtillhez és Pintér Tiborhoz, Döme Norberthez, valamint a Night Cruisers Bandhez. A bál háziasszonya Erős Antónia lesz.
 
Tóth Vera négy szólólemezének kedvenc dalaiból hallhatnak majd válogatást a Magyar Borok Bálja vendégei február 27-én. Az énekesnő – aki egyébként a villányi borrend hivatalos tagja – duó koncertjei mindig igazi zenei csemegét jelentenek a közönségnek, hiszen az előadások során Vera bűvkörébe vonva hallgatóságát csodálatos hangjával, és a duó előadás adta közelséggel igazi, mindenki számára személyes élményt nyújt – így lesz ez a 11. Magyar Borok Bálján is.
A Borbál eddigi legnagyszerűbb műsora állt össze, Zséda A Dal döntőjéről érkezik a Bálra. Addig, a vacsora alatt Liszkay Mihály zongorajátéka szórakoztatja a közönséget.
 
A borászok számára bizonyára az est legjobban várt pillanata a Gál Tibor Emlékdíj átadása lesz (szavazni február 21-ig lehet a Borbál oldalán). 
 

100 borral ismerkedhetnek a vendégek egy exkluzív kóstolón

A 11. Magyar Borok Bálja nemcsak egy elegáns báli esemény és gasztronómiai élmény lesz, hanem egy 100 különböző magyar bort felvonultató exkluzív sétáló kóstoló is. Ezen természetesen azok is rész vehetnek, akik csak sétálójegyet váltottak.
 
A Borbálon a boroké és az ételeké a főszerep, a menüsort részletező cikkünkért ide kattintson>>
Garamvári Vencellel már befejeztük a Borbál pezsgőjét, és közben Champagne-nyal vitáztunk>>
Figula Mihállyal is beszélgettünk a bálról és a Gál Tibor Emlékdíjról>>


Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!