A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Idén először keresik az Év Sommelier-jét

Versenykiírás

2016-01-26 | Vinoport


Idén először keresik az Év Sommelier-jét

Idén először hirdet Év Sommelier-je versenyt a Magyar Sommelier Club. A verseny győztese képviselheti Magyarországot a "Contest of the Best Sommelier of the World 2016" nemzetközi versenyen, Argentinában 2016. áprilisában.


Az Év Sommelier-je verseny első alkalommal kerül megrendezésre, szervezője és rendezője a Magyar Sommelier Club. A verseny célja a sommelier hivatás szakmai elismerésének növelése, illetve a sommelier munka értékének elfogadtatása. Az A.S.I. (Nemzetközi Sommelier Szövetség) verseny lebonyolítási rendszere értelmében a verseny több fordulóból áll. A verseny győztese elnyeri a jogot, hogy hivatalosan képviselje Magyarországot a "Contest of the Best Sommelier of the World 2016" nemzetközi versenyen, Argentinában 2016. áprilisában.

 

A verseny időpontja: 2016. február 12-13.

 

A résztvevők száma nincs korlátozva. Minden jelentkező, aki betöltötte a tizennyolcadik életévét, és a vendéglátásban a munkaideje legalább kétharmadát az italokkal történő feladatok (itallap, borlap, étlap szerkesztése, italok beszerzése, tárolása, felszolgálása, illetve étel-ital ajánlás, menü összeállítás, borvacsorák) ellátásával tölti, jelentkezhet a versenyre.  

 

 

Jelentkezni a www.sommelier.hu oldalról letölthető nevezési lapon lehet, illetve személyesen a  Magyar Sommelier Club - Sommelier Iskolában (1061 Budapest, Jókai tér 7. - Borház). A kitöltött nevezési lap személyesen is leadható a fenti címen.

 

A jelentkezéssel és versennyel kapcsolatos további információk szintén a weboldalon érhetők el.

 

Jelentkezési határidő: 2016. február 10.Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!