A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Még színesebb kiállítói körrel készül Badacsony

A borászok mellett turisztikai szolgáltatók is bemutatkoznak

2018-04-09 | Vinoport


Még színesebb kiállítói körrel készül Badacsony

Idén rekordszámú kiállító fogadja a látogatókat a Nagy Badacsony kóstolón. A borvidéki bemutatkozáson 35 borászat több mint 150 féle bora mellett idén 16 turisztikai szolgáltató kínálata is várja a vendégeket a budapesti New York Palota Róma termében. A sétáló kóstoló programját mesterkurzusok kísérik.


 

A borvidék nem csak kiváló borokat, de egész évben felejthetetlen élményeket nyújt: színes programok, izgalmas gasztronómia és hangulatos szállások várják Badacsonyban a látogatókat. A Nagy Badacsony kóstolón az idei évben először a legismertebb szálláshelyek, programhelyszínek, kézműves termelők, vendéglátóhelyek is bemutatkoznak.

 

Az igazi ínyencek számára ajánlják a szervezők a rendezvényt kísérő két mesterkurzust, neves előadókkal, érdekes témákkal és izgalmas tételekkel.

 

 

Sánta Zoltán WSET CE, Dip WSET (AIWS), Weinakademiker 2011 óta tanít a Borkollégiumban, az ország vezető boriskolájában. 2016-ban szerezte meg a WSET minősített oktató oklevelét is.

 

 „Úri muri– a Kéknyelűről őszintén”

című előadásában a badacsonyi kéknyelű sokszínűségét mutatja be 8 kiváló tételen keresztül:

 

Wolf András, a Salon Étterem és a New York Kávéház executive  séfje,  a Bocuse d' Or Akadémia tagja, a Séfek Séfe zsűritagja

 

 „Borok ételekhez vagy ételek borokhoz…”

címmel mutat be bor- és ételpárosításokat. A válogatott badacsonyi borok mellé az általa kreált falatokat kóstolhatják meg a résztvevők a következő borok kíséretében:

 

Fotó: Badacsonyi Céh Turisztikai Egyesület - Tourinform irodaMinitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!