A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Szabadegyetem a fiatal magyar borászok nemzetközi sikereiért

Két nap tanulságai

2018-11-05 | Vinoport


Szabadegyetem a fiatal magyar borászok nemzetközi sikereiért

A Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. és a Junibor - Fiatal Borászok Egyesülete szervezésében immáron második alkalommal került megrendezésre a Pannon Vinersitas Szabadegyetem.


Több mint száz anyaországi és határon túli fiatal borász, illetve iparági véleményformáló részvételével zajlott a kétnapos Pannon Vinersitas Szabadegyetem november elején Herceghalmon.  A rendezvény fókuszában az eredetvédelem és a nemzetközi trendekhez igazított online- és tartalommarketing álltak. A résztvevők ennek keretében bepillantást nyerhettek többek között a közösségi média nyújtotta PR, illetve értékesítési lehetőségekbe, valamint átfogó tájékoztatást kaptak azok hatékony és eredményes kihasználásáról.

 

 

Az esemény második napján lehetőség nyílt a szakmai előadásokon elhangzottak gyakorlatban való elsajátítására. Az előadók és a szakértők bevonásával megvalósult workshopok keretében a borászok egy-egy előre meghatározott borrégió egyedi arculatának, illetve marketing és értékesítési stratégiájának kialakításával felmérhették, melyek azok az eszközök, amelyeket a leghatékonyabban tudnak alkalmazni a saját vállalkozásuk fejlesztése érdekében.

 

„Eseményünk amellett, hogy elősegíti egy közös, versenyképes regionális árualap feltérképezését, jelentős közösségformáló erővel is bír, hiszen Erdélytől Felvidékig, Kárpátaljától Muravidékig képviseltették magukat a legkiválóbb fiatal magyar borászok” – mondta Csík László, a Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. ügyvezetője. A nemrégiben alapos reformokon átesett Junibor - Fiatal Borászok Egyesületének oldaláról az egyesület elnöke, Gál Tibor azt emelte ki, hogy

„a magyar borágazat első generációváltásának kapujában az ehhez hasonló fórumok segítenek gördülékenyebbé és sikeresebbé tenni az átállást”.Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!