A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Végre vehet dűlőt online aukción

Szuper funkciókkal készült hasznos weboldal

2015-10-14 | Vinoport


Végre vehet dűlőt online aukción

Elstartolt Magyarország első termőföld-árverési honlapja. Az online aukciós termőföld adás-vételi lapra, az X-Agróra már eladóként és vevőként is lehet regisztrálni, és az interaktív térkép segítségével az ország bármelyik területén lehet földeket, kerteket, nádasokat vagy szőlősöket böngészni.


 

Elstartolt Magyarország első termőföld-árverési honlapja. Az X-Agro alapítója és fenntartója, aX-Holding Zrt. azt reméli, hogy az oldal végre egyenlő esélyeket teremt a potenciális vásárlók között, vagyis nemcsak pletykák útján terjed majd egy-egy eladó földdarab híre. Ezen kívül az oldal előnye, hogy az eladók az aukción a piacon elérhető legmagasabb árat kaphatják tulajdonukért.

 

A vevőként regisztráltak beállíthatják, hogy értesítéseket kapjanak a lakóhelyükhöz közeli legfrissebb ajánlatokról, és hogy az oldal jelezze, ha friss jegyzői közzététel jelent meg a földek értékesítéséről-haszonbérletéről. Vagyis a felhasználók a környékbeli tulajdonosváltásokról is tudomást szerezhetnek. A X-Agro ugyanakkor az adatvédelmi törvény előírásainak megfelelően kezel minden adatot.

 

 

Sáhó Ákos cégvezető az Élelmiszer Online-nak elmondta, hogy az oldal azoknak is nagy segítséget jelenthet, akik soha nem foglalkoztak földműveléssel, de földterületet örökölnek. "Tanácstalan, fogalma sincs, mit kezdjen a földdel, nem tudja, kinek adja, adhatja el, és nyilván azt sem, hogy mennyiért." A vállalat kérésre felbecsüli a terület értékét, és megszólítja a potenciális vevőket, a gazdákat is.

 

A www.x-agro.hu foglalkozik szántófölddel, kerttel (konyhakert), gyümölcsössel, szőlőssel, gyeppel (rét, legelő), erdővel, nádassal, halastóval és művelés alól kivont területekkel is. Október 31-éig a honlap regisztrációkat és ingatlan feltöltéseket fogad. A honlapon a vevői oldalra kizárólag azok jelentkeznek be, akik regisztrált földművesek, vagyis rendelkeznek határozati számmal. A licitálás funkció november 1-jétől érhető el. Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!