A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

WSET diploma kurzusok három helyszínen

Új WSET-képzések indulnak Ausztriában az idén

2017-03-26 | Ribáry Manuéla


WSET diploma kurzusok három helyszínen

Az Osztrák Borakadémia az elmúlt 25 év alatt a kontinens legnagyobb borszakértő képzést biztosító intézményévé fejlődött.


Az idei évben már megtartották a több mint 50 MW (Master of Wine) hallgató és mentoraik hagyományos európai MW STAGE 1 szemináriumát az Akadémia székhelyén, a Fertő-tó partján, a festői Rust városában. Az Akadémia júniusban mesterkurzust is tart a Master of Wine program iránt érdeklődőknek.

 

WSET-képzés Rust-on, Bécsben és Firenzében a 2017-18-as tanévben

 

Az új WSET Diploma kurzust az Osztrák Borakadémia és az olasz Grandi Marchi intézet szervezi. Részben az Akadémia saját épületében, részben pedig bécsi és firenzei helyszíneken zajlik majd az oktatás, így tanulmányaik során a hallgatók alaposan megismerhetik az osztrák és olasz borrégiókat, valamint a vezető borászatokat. A képzés éppen úgy ér véget, hogy a hallgatók VIP vendégként részt vehessenek a VINITALY 2018-on, a rangos OperaWine kóstolón és egyéb kapcsolódó eseményeken.

 

A képzést azoknak ajánlják, akik szeretnék elmélyíteni a világ boraival és borvidékeivel kapcsolatos tudásukat, a hallgatókat pedig ösztöndíjjal is támogatják, hozzájárulva ezzel tanulmányaik és utazási költségeik fedezéséhez.

 

 

IMW-mesterkurzus | 2017. június 8-10.

 

A Master of Wine Intézet (IMW) és az Osztrák Borakadémia ismét meghirdeti már hagyományos, a Master of Wine képzésbe betekintést nyújtó mesterkurzusát, amelyet szintén Rust-on tartanak június 8-10. között. Azon borszakértőknek, akiknek már van WSET diplomájuk, vagy azzal egyenértékű képesítésük, és céljuk a legmagasabb fokozat, a Master of Wine elérése, ez egy különleges lehetőség, hogy többet megtudhassanak az IMW tanulmányi programjáról és a jelentkezés módjáról.

 

További információk:

http://www.weinakademie.at/diploma-international.php

http://www.mastersofwine.org/en/events/outreach-and-recruitment.cfm/ei

http://media.austrianwine.com/pindownload/login.do?pin=QATPN30GSYVI

http://www.weinakademie.at/english.php

tel: +43 2685 6853

http://www.facebook.com/austrianwine

http://www.twitter.com/austrianwine

http://www.oesterreichwein.at/servicelinks/newsletter-abmeldung/Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!