A pincészet borbemutatása
Csak a szép, hibátlan, egészséges szőlőfürtöket vágtuk le, s így kerültek kézi feldolgozásra, kíméletes leengedésre, préselés nélkül. Az ülepítést és flotálást követően a mustot levegőtől elzárva zárt tartályba helyeztük, s irányított erjesztéssel, reduktív technológiával, 20-21 C fokon elkészítettük ezt a Chardonnay-t. A további műveleteknél gondosan ügyeltünk arra, hogy a levegőtől elzárva végezzük őket. Rozsdamentes acél tartályban tároltuk a bort, és 2015 januárjában palackoztuk.
Érlelési információkTartályos, palackozás időpontja: 2015. január. |
Pinceidőfél év |
Linbrunn Pincészet bemutatása
Szép borokat készítünk szép szőlőkből, jó áron. Nem véletlenül lett névadónk a szőlőműves Linbrunn mama, azt valljuk, hogy a bor sorsa a szőlőben dől el a tőkéken, a természet, az évjárat ajándékaként. Borászként a tisztaság, az odafigyelés és a türelem a legfontosabb, s a múlt értékeinek megőrzése mellett a nyitottság az új technológiákra. A borversenyek útjelzők számunkra, aranyérmeink, a best buy minősítések pedig vásárlóinknak mutatják meg, hogy a Linbrunn-bor a legjobb választások egyike!