A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü
La Vida Kékfrankos válogatás

Vida Családi Borbirtok La Vida Kékfrankos válogatás 2006

Véleményünk szerint

Közepesen intenzív, gyümölcsközpontú, vonzó illat, amely kortyolásra csábít, benne meggy, fekete ribizli, pemetefű, kávé. Ízben már inkább egy fűszeres vonal áll az előtérben, amelyet a korábban felsorolt aromák és egy komoly, kerek test támogat. Telt, de savai folytán kiegyensúlyozott bor, amolyan gladiátorfajta, hívhatnánk akár Spartacusnak is. Utóíze hosszú és gyümölcsös. Még néhány évnyi palackos érlelést vagy egy erdei gyümölcsökkel körített egyben sült marhasültet biztosan jól viselne.

 • Értékelésünk

A kóstolás dátuma: 2010-02-02

 • Típus

  Száraz
 • Borvidék

  Szekszárd
 • Alkohol %

  13.0 %
 • Palackmennyiség

  5800
 • Ár

  3960 Ft
 • Fajtaösszetétel

  100% Kékfrankos

Vida Családi Borbirtok borok ingyenes szállítással

A pincészet borbemutatása

Őszintén hiszem, hogy a bor isteni csoda! A La Vida annyit tesz: Élet. Biztos vagyok abban, hogy ezek a válogatott borok méltán viselik ezt a nevet. A válogatás tagjai a Kékfrankos, Cabernet Franc, és Merlot alacsony tőke terhelés mellett, különleges törödéssel készültek. Szeretném, hogy aki kezébe veszi ezeket a palackokat, átérezné e nemes ital kóstolásakor, hogy a Nap, a Föld, a Szőlő és az Ember milyen csodákra képes. La Vida, az Élet maga.

Érlelési információk

10 hónap nagy ászok hordóban, majd 12 hónap közép égetett kishordó

Hol vásárolható meg

Veritas, Corvinum, Bor és Más

Vida Családi Borbirtok bemutatása

Nem tudom miért, de gyermekkorom óta a földhöz, a terra-benedicta-hoz vonzódom, pedig a családomban senki sem volt földműves ember. Én lettem ilyenné. Egyszerűen szeretem a dűlőinket járni. Megélni és rácsodálkozni a természetre nap mint nap. Sokszor veszem észre magam, hogy egyszerűen jóleső érzés kézzel morzsolgatni a hantokat. A talaj, a növény és a nap teremtette meg az emberiség számára az élet lehetőségét. Nagyon fontos lenne, hogy erre a kincsre az ember vigyázzon. Jelenlegi birtokméretünk 20 hektár. Családi Borbirtokunk központja, a város szívéhez közel fekvő Bakta dűlőben épült fel, ahol a feldolgozó mellett egy hangulatos borkóstoló termet és teraszt is kialakítottunk a vendégeinknek.


Részletek

Ezeket is ajánljuk

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!