A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Bánhatja, aki nem volt ott

Február legolvasottabb cikkei a Vinoporton

2020-03-03 | Vinoport


Bánhatja, aki nem volt ott

A hónap legnagyobb kattintást elért írásai között egyértelműen egy különös rendezvénnyel kapcsolatosak vitték a prímet, de a surranópályán Pilisborosjenő befért.


Folytatódott a Soós István Borászati Iskola egy éves borászképzését blogsorozatunk. Bár ebben a hónapban a hallgatók már a palackozásnál járnak, a legolvasottabb mégis a borkémiáról és a pilisborosjenői vendégségről szóló poszt volt – nem véletlenül.

 

 

Február elsején debütált az „év első borfesztiválja”, vagyis a Winelovers Grand, amin a kóstolás mellett a szervezők a fogyasztók edukálására is nagy figyelmet fordítottak. Mesterkurzust tartott többek között Essi Avellan és Natasha Hughes Master of Wine, valamint a világ egyik elismert borszakírója, Steven Spurrier is. Mindhármukkal készült interjú, az egyiken egy meglepetésvendéggel.

 

Érdekes grafikonra bukkantunk Borközgazdászok Amerikai Szövetsége (American Association of Wine Economists, AAWE) facebook-oldalán, amiből kiderül, igen érdekesen változtak az európaiak borfogyasztási szokásai az elmúlt 25 évben.

 

Keresve se találhattak volna a szervezők aktuálisabb témát a klímaváltozásnál az idei Olaszrizling Szerintünkre. A konferencián a részt vevők a fajta jelenét kóstolták és jövőjét vitatták meg.Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!