A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Forradalom forradalom hátán júniusban

A hónap legolvasottabb cikkei

2019-07-01 | Vinoport


Forradalom forradalom hátán júniusban

Lezajlott egy olyan konferencia, ami még korábban sosem volt hazánkban, megújul Etyek, a boroscímkék is jelentős változáson mennek át napjainkban. Csoda, hogy az elmúlt időszak cikkei magas kattintásszámokat értek el?


Május 30-án életműdíjat vehetett át a Magyar Bor Akadémiától a „szőlő művésze”, Garamvári Vencel. Itt el lehet olvasni többek között az agrárminiszter laudációját.

 

 

Az Etyeken rendezett első magyar Pezsgőkonferencián (is) bejelentésre került, hogy javában készül már az eredetvédett etyeki pezsgő termékleírása. A legfontosabb tudnivalóknak, paramétereknek egy külön cikket szenteltünk, illetve Interjút készítettünk Rókusfalvy Pállal, ahol erről is esett szó a magyar pezsgő általános helyzete mellett.

 

Júniusban is folytatódó borkommunikáció sorozatunk minden írása sok kattintást kapott. Közülük is kiemelkedik Ipacs Géza grafikus cikke, amiben arról ír, a boroscímke-forradalom a szemünk előtt zajlik, egyben azt is elmondja, mi lehet a magyar borászatok számára a kitörési pont.

 

Érdekes grafikonra bukkantunk a Bor-közgazdászok Amerikai Szövetségének Facebook-oldalán, ami azt mutatja be, hogyan változott a borfogyasztás az elmúlt 150 évben a világban. Dacára annak, hogy úgy érezhetjük, a bor még sosem volt annyira népszerű, mint napjainkban, távolról sem most fogyasztjuk belőle a legtöbbet.Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!