A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Ezentúl itt találja a legjobb boros és gasztrós cikkeket!

Mi minden újult meg a Vinoporton?

2015-11-03 | Vinoport


Ezentúl itt találja a legjobb boros és gasztrós cikkeket!

Gondoltunk egyet, fúrtunk és faragtunk, majd átvariáltuk Vinoport rovatait. Hogy még kellemesebb legyen a böngészés és olvasgatás, illetve minél gyorsabban megtalálja a keresett cikkeket vagy információnkat, fussa át az itinerünket!


Az elmúlt néhány hónapban fúrtunk, faragtunk, fejlesztettünk, javítottunk. Az Aktuális rovatban a kulcsszó a gyorsaság lett. Rövid, valóban aktuális kis anyagok jelennek meg itt, amelyek azonban nem minden esetben kerülnek fel a főoldalra. Vagyis az Aktuális menüpontra érdemes gyakran rákattintani, ha nem akar lemaradni a hírekről.

 

Téma rovatban a közepes hosszúságú anyagok hetente többször jelennek meg. Itt többnyire egy-egy aktuális témát valamivel részletesebben járunk körbe. Az Életérzés rovat tartalma is átalakult. Itt leginkább a nagy, olvasmányos cikkek kapnak helyet, amelyek tartalma nem évül el, vagyis akár hónapokkal, évekkel később visszakeresve is hasznos információkat, érdekes, élményszerű riportokat olvashatnak. A Blog menüpont alatt pedig ezentúl a publicisztikák, véleménycikkek, személyesebb hangvételű beszámolók kapnak helyet.

 

Bütyköltünk a Borbár rovatban is

A borokat ma már ötös skála helyett 10 borospohárral kategorizáljuk az alapján, hogy zárt körű, szakmai vakkóstolónkon hogyan teljesítettek. Abban bízunk, hogy a tízes skála árnyaltabb képet ad olvasóinknak egy-egy bor minőségéről, aktuális állapotáról. Ugyanakkor a továbbiakban sem cél egy pontok szerint sorba állított borverseny jellegű megjelenítés, sokkal fontosabbnak tartjuk a borok egyedi bemutatását. Kicsit módosítottunk a kóstolás menetén is, ennek megfelelően a Hogyan kóstolunk? fül is frissült.

 

Ezentúl itt találja a legjobb boros és gasztrós cikkeket!

A beküldött borok hírleveleinkben és közösségi oldalainkon, a Facebookon, illetve az Instagramon is megjelennek.

Mert elindult az Instagram-felületünk is, ahol rendezvényeinkről és bortúráinkról is posztolunk.

A tudás is könnyebben elérhető

Borlexikon rovatunk folyamatosan tovább bővül. Cikkszavaink végre tényleg betűrendben jelennek meg, de a szabadszavas keresővel is szupergyorsan elérhetők.

 

Mindezeken kívül számtalan olyan fejlesztés és javítás is történt, amelyeket olvasóként nem, vagy csak nehezen lehet észrevenni. A blogposztok már a főoldalon is képpel és alcímmel jelennek meg; hatékonyabbá tettük a keresést az oldalon; egységesek lettek a címkéink; cikkeink a Hírkereső után már a Hírstarton is megjelennek – hosszú a lista. Legtöbbet a Programajánlót javítgattuk, erről ITT írtunk.

Mi jöhet még?

Januárban hírleveleinket pofozzuk ki, aztán valószínűleg egy új rovatunk is elindul, de ez egyelőre legyen titok.

Ön szerint jó lehet nálunk, velünk dolgozni? Jól gondolja! Most jelentkezhet hozzánk sales munkatársnak vagy újságíró gyakornoknak.

 Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!