A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Ingyenes előadásra és kóstolóra várják a szakembereket

#Idegenvezetők a magyar borért

2019-06-18 | Vinoport


Ingyenes előadásra és kóstolóra várják a szakembereket

Az alábbiakban a Magyar Turisztikai Ügynökség Winelovers Pezsgő Júniusra szóló meghívóját közöljük.


Fotók: FotoBP

 

Tisztelettel meghívjuk borszakmai előadásunkra, amelyen a mai magyar borászattal, bortrendekkel és borvidékeink üzenetével szeretnénk megismertetni az idegenvezetőket.

 

Legyen szó egyéni turistáról vagy turistacsoportról, utazása során a hazánkat felkereső vendég legfontosabb „tanácsadója” az idegenvezető. Különösen fontos szerepet tölt be abban, hogy hazánkat, mint bortermelő országot is képviselje, hiszen értékeinket, a borhoz kapcsolódó ember alkotta és természeti csodáinkat az idegenvezető tolmácsolásában fedezi fel a látogató. Ebben a küldetésben szeretnénk a segítségére lenni azzal, hogy aktuális képet nyújtunk hazánk borairól és borturisztikai adottságairól.

 

 

Mire vagyunk a legbüszkébbek, ha a magyar borról beszélünk? Milyen borokat érdemes a turistának megkóstolnia hazánkban járva? Miért beszélhetünk az aszú vagy a bikavér újjászületéséről? A turistákat leginkább érdeklő kérdések és a borászatok legfontosabb mondanivalója 90 percben, borakadémikusok tolmácsolásában.

 

>>> "A kollégák jelentős része megrekedt az egri Szépasszonyvölgynél vagy a badacsonyi Rablósornál"

 

Az előadásokra a Pezsgő Június rendezvényen, 2019. június 22-én, szombaton, 14:30 és 16:30 kezdettel kerül sor a Corinthia Hotelben, 2 x 50 fő résztvevő számára.

 

Az előadásokat követően lehetőséget biztosítunk a Pezsgő Június kiállító borászatainak, pezsgőkészítőinek megismerésére, a rendezvényen való részvételre. Az előadások végén a jelenlévők között 1-1 db Terra Benedicta angol nyelvű boralbumot sorsolunk ki.

 

A részvétel térítésmentes, de regisztrációhoz kötött.

Tekintettel a létszámkorlátra, az első 50-50 fő jelentkezését tudjuk befogadni. Jelentkezni a következő címen lehet, a név és a választott időpont megadásával: info@winelovers.huMinitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!